Max & Moses Shop – arvonta!

*ARVONTA PÄÄTTYNYT*
Vuosien blogiurani aikana monta blogia on tullut ja mennyt, mutta muutama on pysynyt. Yksi niistä, minun ehdottomista lemppareista, on Johannan Max & Moses -blogi. Moses -bokseri on sulattanut mun sydämen jo vuosia sitten ja Johannankin kanssa tunnutaan olevan kovin samalla aaltopituudella. Kun sitten Johanna otti minuun alkuvuodesta yhteyttä ja kertoi suunnitelmistaan, halusin ehdottomasti olla mukana tukemassa blogikollegaa yrittäjyyden alkumetreillä. Ja nyt Johannan unelmasta on tullut totta. Max & Moses Shop on auki, Johannan oma lifestyle -verkkopuoti josta löytyy sisustusta, asusteita ja delipuolen tuotteita.
Tutustumistarjouksena Johanna tarjoaa blogini lukijoille 10% alennuksen kaikkiin verkkokaupan normaalihintaisiin tuotteisiin. Alennuksen saat koodilla LILLATIRLITTAN10 ja se on voimassa 1.7.2014 saakka.
Johannan ja Max & Moses Shopin kanssa yhteistyössä päätettiin järjestää teille lukijoille myös ihana arvonta. Johanna muisti minun olevan kova teenjuoja joten voittajallekin lähtee ihan mieletön teepaketti; Tafelgutin Milky Caramel tee sekä Sögne Homen Pause -teemuki. Arpalipun tienataksesi sinun tarvitsee vain huikata kommenttiosioon terveisesi uudelle yrittäjälle :)
Toinen samanlainen paketti Tafelgutin Cafe Latte teellä lähtee jakoon Tirlittanin facebookin puolella, kannattaa osallistua sielläkin. Blogin facebook -arvontaan pääset tästä. Ja jotta saadaan kunnon markkinahumu aikaiseksi, niin myös Max & Moses Shopin facebookissa arvotaan, kipin kapin tykkäämään ja osallistumaan 50€ lahjakortin arvontaan :)
Suomalainen yrittäjyys on aina arvokas asia, tuetaanhan kaikki siis yhdessä uutta yrittäjää jotta verkkokaupalle saadaan luotua huikean hieno menestystarina.
♥♥♥ Onnea ja menestystä Johanna ♥♥♥

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s