Palermonpasta

Blogiyhteistyö
Ruoka- ja reseptipostaukset nousevat aina yhdeksi toivotuimmaksi postausaiheeksi ja nyt onkin luvassa yksi meidän perheen lempiresepteistämme, kun pääsin tekemään yhteistyötä Bella-blogien ja Ruokakeskon kanssa uuden K-Menu-tuotesarjan tiimoilta. K-Menu on K-ruokakauppojen uusi, oma ja erittäin edullinen tuotesarja. Ensimmäiset K-Menu tuorelihatuotteet ja lihajalosteet ovat tulleet K-ruokakauppoihin huhtikuun alussa. Sarjaa laajennetaan useaan sataan tuotteeseen ja siihen on tulossa lihatuotteiden lisäksi myös muita perustuotteita kuten mehuja, makaroneja, säilykkeitä ja pakasteita. K-Menu-tuotteiden laatua tarkkaillaan jatkuvasti ja niiden hyvä laatu varmistetaan Ruokakeskon omassa tuotetutkimusyksikössä.
Meidän perheessä syödään enimmäkseen tavallista kotiruokaa ja ruokaostoksilla teen tarkkaa hintavertailua ruokalaskun kurissa pitämiseksi. Ruokakori kallistuu vuosittain ja siksi toivotankin lämpimästi tervetulleeksi kauppojen omat, edulliset merkit. K-Menu-tuotteet pääsivät testiin perheemme lempireseptissä, palermonpastassa. Pasta on tullut ruokalistallemme Lahden kouluruokailusta jossa se on paikallislehden mukaan niin suosittua, että loppuu aina kesken. Koska en itse kuitenkaan pidä hirmuisen kermaisista tai juustoisista ruuista, niin valmistan pastan enemmän meidän perheen makujen mukaisena.
Palermonpastaan tarvitset:
1pkt K-Menu marinoitu broilerin fileesuikale 500g
500g makaronia
loraus juoksevaa margariinia
5rkl vehnäjauhoja
1l vettä
2,5dl ruokakermaa
1dl juustoraastetta
1 kanafonduekuutio
sitruunapippuria

Laita broilerin filesuikaleet paistumaan pannulle ja valmista sillä aikaa juustokastike. Ruskista vehnäjauhot kasarissa pienessä määrässä rasvaa ja lisää vesi. Sekoita vispilällä ettei jauhot paakkuunnu. Kun vesi kiehuu, lisää kanafonduekuutio sekä kerma ja anna kiehua muutama minuutti. Muista sekoittaa kastiketta ettei se pala pohjaan. Lisää juustoraaste ja anna juuston sulaa kastikkeeseen. Jos haluat maustaa kastiketta kanafonduekuution lisäksi, niin lisää mausteet. Itse käytin ripsun sitruunapippuria. Lado keittämättömät makaronit ja paistetut kanasuikaleet uunivuokaan, kaada juustokastike päälle ja sekoita hyvin. Itse en voitele uunivuokaa erikseen, sillä marinoiduista kanasuikaleista ja kastikkeesta irtoaa sen verran rasvaa, ettei pasta tartu vuokaan kiinni. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia. Voit lisätä pastan päälle vähän juustoraastetta uunista nostamisen jälkeen. Tällä reseptillä pastasta tulee melko kuivaa, mutta jos haluat kermaisempaa ja kastikkeisempaa pastaa, niin lisää kerman määrää. Myös juustoraastetta voit laittaa kastikkeeseen reilummin. Pastan seuraksi sopii mainiosti uunivalmiit kiviarinasämpylät ja sämpylän päälle herkullinen, valmiiksi viipaloitu K-Menu Goudajuusto.
Tämä on ehdottomasti meidän perheemme lempiresepti ja toimii lounaana mainiosti. Meillä annoksesta syö neljä henkeä kahteen kertaan joten valmista pastaa tulee reilusti. Pääraaka-aineen, K-Menu broilerin fileesuikaleen 500 gramman pakkaus oli tarpeeksi iso ettei tarvinnut ostaa kahta pakettia. Näin ruuan kustannuksetkin pysyivät kohtuullisina.
K-Menu tuotteita pääset arvioimaan myös itse Kotikriitikko -kuluttajakampanjassa. Kotikriitikkona pääset myös vaikuttamaan tulevaan tuotevalikoimaan sekä jo olemassa oleviin tuotteisiin. Lisäksi antamalla kirjallisen arvion K-Menu tuotteesta pääset osallistumaan 50€ ruokalahjakortin arvontaan.
Joko sinulle on K-Menu tuotteet tuttuja?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s