Raparperipaistos ja elävä kirja

Illalla alkoi herkkuhammasta kolottamaan ja koska kaupat oli kiinni piti heittäytyä luovaksi. Pihalta pari raparperinvartta jotka pilkoin voidellun vuoan pohjalle ja päälle lirutin desin puolitoista siirappia. Kulhossa sulatin nokareen rasvaa johon sekoitin desin vehnäjauhoja, kaksi desiä kaurahiutaleita, desin sokeria ja reilun ripsun kardemummaa. Kun seos oli murumaista kaadoin sen raparperien päälle ja paistoin uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Tämä bloggaaminen on tuonut paljon kivaa tullessaan ja aiemmin tällä viikolla olin mukana yhdessä ehdottomasti mielenkiintoisimmista jutuista, nimittäin minut pyydettiin bloggaajan ominaisuudessa eläväksi kirjaksi yläasteelle. Keskustelimme koko päivän minut lainanneiden pienryhmien kanssa bloggaamisen mahdollisuuksista, hyvistä ja huonoista puolista sekä paljosta muusta. Yllätyin kuinka harvalla nuorella oli blogi, toisaalta melkein jokainen tunsi jonkun joka piti blogia. Monen blogi oli myös yksityinen, kiva oli kuulla sellaisistakin. Ja hei, poikia kävi tosi paljon. Iso käsi :)
Toivottavasti sain tuotua bloggaajan näkökulmaa esiin mahdollisimman monipuolisesti ja herätettyä ajatuksia. Näissä nuorissahan se on meidän blogistaniankin tulevaisuus. Persoonallisuus ja se oma juttu, siitä se lähtee.
Mutta nyt mä uppoudun uuden sarjan pariin, Petolliset enkelit tuntuu olevan just mun makuun :)
Makoisaa torstai-iltaa!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s