Riipputuoli diy

Jokin aika sitten täällä pohdin riipputuoliasioita. Millainen ja mistä, teiltäkin sain kivasti vinkkejä, kiitos niistä :) Aikani pohdittuani tulin siihen tulokseen, että kankaiset/kudotut tuolit eivät ole tarpeeksi jämäköitä, joten homma helpottui hetkeksi kunnes rajallinen budjetti astui esiin. Valitettavasti korituolit, niin ihania kuin ne onkin, ovat aivan liian tyyriitä tähän tarkoitukseen.
Mutta eihän tämä olisi tarkan markan blogi eikä mikään jos tässä vaiheessa luovuttaisin. Autotallin nurkassa meillä on seisonut viimeiset 6 vuotta puolipyöreä rottinkituoli
n raato. Se oli miehellä poikamiesboksissa, mutta tänne kotiin sitä ei koskaan tuotu sisälle. Ja siitä se sitten lähti. Köyttä, vähän jälkikasvun apua ja hittiläinen, meillä on riipputuoli! Ja onko muuten hintsusti parempi löhöilymesta kuin yksikään harkitsemani kaupan vastaava!
Tuolin paikka on täydellinen; riippapajun lehdettömien oksien varjossa yläterassin vieressä. Paviljongille tuosta on hieman matkaa, mutta siitähän me ei nyt välitetä. Myös Kisu-kis-kis on tuolin testannut ja hyväksi havainnut.
Suloista sunnuntaita!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s