Terassin kesä

Mä en tiedä mikä on tänä kesänä potkinut vastaan, onko se ollut nuo ilmat vai muuten vaan, mutta mä sain laitettua terassin vasta viime viikolla kesäkuosiinsa. Eihän tässä ollakaan kun vasta heinäkuussa :D No toisaalta, eipä nuo säätkään ole terassilla istumista paljon puoltaneet että eipä sillä.
Me laitettiinkin sitten samalla terdet ihan uusiksi. Pääterassin lattialaudat valtattiin ensin Kelon sävyllä ja kaiteen päälle hankittiin Motonetin poistosta parin euron aurinkokennovalot, samat on tulossa muuten erääseen toiseenkin uuteen ja isoon pihaprojektiin. Ja sitten se iski idealla. Nimittäin tehtiin paviljongin kanssa vaihtokaupat ja toin sohvaryhmän terassille, ruokaryhmä pääsi puolestaan paviljonkiin. Tuohon nojatuoleja vastapäätä olis ihana saada vielä pari nojatuolia, mutta tuonne toiseen reunaan jäävä grilli romuttaa mun hienot suunnitelmat.. Aurinkovarjo piti uusia kulmamalliksi, sopivaa varjonjalkaa kun ei tuntunut löytyvän. Lähinnä tulevia rippijuhlia varten me tämä kokeilu tehtiin ja oikeinkin on toimiva systeemi, vielä vähän sisustelua ja hyvä tästä tulee :) Aamukahvetta uudistetulla terassilla hörppiessä mies alkoi haaveilemaan vielä terassin laajennuksesta ja kattamisesta. No en laita vastaan, jospa se lämpenee sille kokolasituksellekin jossain vaiheessa :)
Yksi ISO miinus: paarmat joita on ihan hitokseen! Mä alan vakavasti harkitsemaan sähköisen kärpäslätkän liimaamista käteen kun ei lehdellä huitominenkaan auta..
Terassi 1 Terassi
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s