Sydämentykytyksiä -haaste

Sain Mintulta Saa kurkistaa-blogista haasteen jonka on alunperin laittanut liikkeelle Retromoderni
 
Onko sinulla tuotteita joista olet haaveillut pitkään. Mikä valaisin, matto, tuoli -saa aina sydämesi läpättämään? Et kuitenkaan ole saanut aikaiseksi hankkia sitä, syystä tai toisesta.” 
 
 Ensin mä ajattelin ettei mulla ole mitään erityisiä himotuksia, mutta sitten kun mietin tarkemmin niin onhan niitä. Ei mitään yksittäistä tuotetta vaan suurempia linjoja jotka vaatisivat toisenlaisen kodin ja paksumman lompakon. 
Jos asuisin kerrostalossa ilman lapsia sisustaisin paljon romanttisemmin kuin nyt. Tyyli olisi jotain tämän kaltaista. Ehkä sitten joskus kun lapset ovat lähteneet omilleen :)
 
Suurin haaveeni on asua veden äärellä Kannustalossa ja sisustus koostuisi Riviera Maisonista. Okei, laatu on ilmeisen huonoa nykyään, mutta onhan se ihan äärettömän kaunista. Kovin paljon rimppuramppua meillä tuskin olisi silloinkaan, mutta suuret linjat Rivieran tyyliin.
 kuvat Riviera Maison

 

 
Mikä se himotus olisi sitten tähän kotiin? No tuo ihana Vita eos höyhenlamppu oli harkinnassa pitkään. Hinnan vuoksi en sitä ostanut vaan tarkoitus oli tehdä itse, mutta niin ihana kuin se onkin niin ei se ehkä meidän tyyliimme kuitenkaan sovi. Ja pölyäkin se kerää varmaan ihan mahdottoman paljon. Jatketaan siis vain haaveilua :)
 
 kuva husandhem


 
 Tällä kertaa en jaa tätä haastetta kenellekään erityisesti vaan jokainen voi halutessaan napata sen mukaansa :)
Mukavaa pakkastiistaita!
 
Mainokset

9 vastausta artikkeliin “Sydämentykytyksiä -haaste

 1. RM: n ihanat huonekalut ovat minunkin haaveena. Ovat kauniita. Haaveita on hyvä olla, vaikka eivät toteutuisikaan.

 2. Kauniita haaveita ja ihania inspiskuvia! Täälläkin haaveillaan samaisesta Vita EOSista, mutta tuo pölyn määrä mietityttää… :D

 3. RM:n huonekalut on kauniita, haaveilen myös Pentikin kalusteista. Pitää muuttaa pienempään asuntoon, kun tämä on yksinäiselle liian iso. Haluaisin ihanan kaksion ja osan uusia kalusteita, juuri siihen sopivia ja vanhoista suurin osa myyntiin, koska eivät sovi pieneen asuntoon. Tepa Seinäjoelta

 4. Ihania haaveita ja kiva kun tartuit haasteeseen! :)
  Tuota höyhenlamppua olen myös itse haaveillut, mutta se ei sovi ainakaan tämän kodin makuuhuoneeseen, kun meillä on tosi jyrkkä harjakatto.

  Mukavaa tiistaita! :)

 5. No just näin, aika tylsää olis elämä jos ei olis mitään mistä haaveilla :)

 6. Mä niin sieluni silmin näen kuinka se pölähtää jos vähänkin sitä heilauttaa :D

 7. Pentikillä on muuten tosi kauniita huonekaluja! Mä olen myös huomannut haaveilevani jo siitä ajasta, kun lapset on muuttaneet omilleen ja mahtuu pieneen asuntoon :)

 8. Sama lamppu on täälläkin himotuksen kohteena, mutta ”onneksi” käytännön järki on vielä toistaiseksi voitolla, sillä lamppu ei takuulla ole kaltaiseni laiskahkon siivoojan unelma…samoin on muuten käynyt Ikean Maskros-valaisimen kanssa eli olen tyytynyt vain ihastelemaan sitä muilla ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s