Odotuskuvaus

Hertsyykkelis miten kauan on kulunut viime postauksesta! Hengissä ollaan ja kaikki on hyvin, kiitos teille kaikille ihanille jotka huolehditte ♥ :)  Se on varmaan tämä kevät kun on saanut niin kovin puuhakkaaksi ettei blogia ole ehtinyt kuin ajatella.

Jokunen aika sitten kuuluttelin blogin kautta halukkaita raskauskuvauksiin ja ensimmäiset kuvaukset on nyt aloitettu. Näissä kuvissa raskausviikkoja on kasassa 35 mikä alkaa olemaan jo aika viimeisiä hetkiä kuvata, suositeltavin aika olisi noin 7-8 kuulla. Viileiden ilmojen vuoksi kuvaukset tehtiin kokonaan studiossa ja halusin vähän erilaista settiä perinteisten herkkien ja vaaleiden kuvien sijaan.

Seuraavaksi olisi haussa aikuisia sekä leikki-ikäisiä lapsia ja nuoria kesällä tehtäviin kuvauksiin. Kuvaus ja kuvat ovat kuvattavalle ilmaisia, kuvaajalle jää julkaisuoikeudet kuviin. Jos kiinnostuit niin laitahan viestiä tulemaan katja_ravi (at) luukku.com  *Kiitos kaikille postia laittaneille, palaan asiaan viikon loppupuolella*

Kaunis kiitos masumallille

Advertisements

8 vastausta artikkeliin “Odotuskuvaus

  1. Kauniita kuvia. Ja ihanaa, että olet taas linjoilla. Mä voisin tuoda tuon mun 10v. kuvattavaksi… vai onko liian nuori? :)

Kommentointi on suljettu.