Uusi alku.

IMG_3081
Never say never. Mitäpä sitä sen enempiä selittelemään. Täällä ollaan taas. 
Vanha blogi on haudattu. Olemassa, mutta automaattisella siirrolla tänne. Tämä uusi blogi toimii uudella blogipohjalla uusin ideoin, tosin vanhatkin tekstit on siirretty tänne. Vähän vähemmän kotia, vähän enemmän itseä ja omia ajatuksia, työtä ja treeniä, perhe jääköön ulkopuolelle kokonaan. Kiiltokuvat ja hattarat on piilotettu kaapin perälle eli siloittelematonta, mutta silti edelleen kauniin kevyttä hömpän pömppää arkojakaan aiheita väistelemättä. Päivitystahti selkeästi hitaampi kuin ennen, mutta toivottavasti sitäkin elämänmakuisempi.
Myös blogin ulkoasu on uusi ja raikas. Blogin omaa facebook-sivua ei ole näillä näkymin tulossa, toki jos sitä kamalasti toivotaan niin katsotaan sitten uudestaan.
Kommentointi on tehty mahdollisimman helpoksi. Vaikka lomakkeessa on omat osionsa nimelle, säpo-osoitteelle ja kotisivulle, niin mitään näistä ei tarvitse välttämättä laittaa vaan pelkkä viesti riittää. Ensimmäinen kommentti menee tarkistuksen kautta, seuraavat kommentit tulevat suoraan läpi.
Tervetuloa mukaan :)
Mainokset

28 vastausta artikkeliin “Uusi alku.

  1. Tervetuloa takaisin!

    Jonkun etiäisen olen varmaan asiasta saanut, sillä en vielä poistanut blogiasi lukulistaltani. Juuri viime viikolla sitä siivoilin. Harmittais, jos olisi jäänyt tämäkin comeback kokematta.

    Innoll odotan, mitä uusi blogisi tuo tullessaan :)

  2. Kiitos! Etiäiset on ihania, onneksi et siis vielä siivonnut ;) Saas nähdä mitä tämä tuo tullessaan, ihan ensimmäiseksi ainakin pitää opetella olemaan stressaamatta päivitysten tiheydestä :)

  3. Ihanaa! Tervetuloa takaisin Katja! :)

  4. Voi miten mukava uutinen <3 Löysin sinut instasta, ja sielä seurannu sinua :) Ja nyt vielä tulit takasin blogin pariinki :) Kivaa :)

  5. Ihanaa! Mukavaa päästä taas lukemaan juttujasi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s