Ikea Trones

IMG_5301

Kahta en vaihda, toinen on Turun sinappi ja toinen…

Monissa blogeissa on törmännyt aikojen saatossa sellaisiin huonekaluihin tai tavaroihin joilla on  niin suuri tunnearvo, ettei niistä voisi koskaan luopua. Mä olen monesti miettinyt mikä meillä olisi sellainen juttu, meillä kun ei ole yhtään sellaista huonekalua tai muutakaan, joka olisi kulkenut mukana aikojen alusta asti. Totta kai on tiettyjä supertärkeitä juttuja kuten ensisänky, jossa sekä minä että lapseni olemme kaikki nukkuneet ensimmäiset kuukautemme tai oman äitini tekemät lasten kasteasut. Edellä mainitut ovat kaikki visusti mummolassa säilössä ja toivottavasti pääsevät joskus käyttöön myös lastenlapsilleni.

Mutta täällä kotikotona sellaisia juttuja ei ole. Tällä hetkellä nämä Ikean Trones kenkäkaapit on olleet meillä ehkä pisimpään, oikeastaan jo ihan tosi pitkään, mikä on jo melkoinen saavutus. Aika hassua, Ikeaa kun kuitenkin ovat, mutta ei kai sillä ostopaikalla niin väliä. Ei nämä ole millään tavalla erityisen tärkeät, mutta näköjään sitäkin mieluisammat kun ne on näinkin kauan saaneet meillä olla. Ei näistä taida perintökaluiksi kuitenkaan riittää ;)

Onko sulla jotain sellaisia juttuja joista et voisi ikinä luopua?

IMG_5281IMG_5296

Mainokset

12 vastausta artikkeliin “Ikea Trones

 1. Nuo ovat niin ajattoman tyylikkäät! :-) Ja varmasti toimiva ratkaisu! :-)

  Itse kun olen niin ihastunut ripauksina vanhoihin aarteisiin, niin ne tuntuu siltä että niistä ei hevin luovu :-)

  Mukavaa ja aurinkoista päivää! <3

 2. Käteviä ja näppärän näkösiä minustaki nuo kaapit!
  Meillä myös monta huonekalua, jotka kulkeneet mukana vuosia, yksi lemppareistani on pappani aikoinaan tekemä puusohva, josta en luopuisi mistään hinnasta!

 3. No enpä tiiä onko mitään minkä haluisin säilyttää, mutta nuo samaiset Tronesit rantautuivat meille ja olen huipputyytyväinen.
  Tämä sun uus blogi on muuten tosi hyvä, ei sillä etteikö vanhakin ois ollut:)

 4. Kyllä Ikeastakin saa laadukasta tavaraa: meillä on ollut lastenhuoneessa ja nyt teininhuoneessa ikean puinen lipasto jo 12 vuotta ja hyvin kestänyt :) samoin puinen kirjahylly, mikä ollut välillä kenkähyllynäkin, kestänyt hyvin, mitä nyt hyllyt hieman kuluneet.
  Itsellä on mummon tädin vanha arkku, mistä en ikinä luovu.

 5. Kumma juttu sinänsä, ensin on kamalan kiintynyt johonkin ja hups, sitten se muuttaakin maailmalle. Mulla oli sivustavedettävät sellaisia, joista sanoin, että i k i n ä en luovu. No, toinen muutti asumaan kaverille, toinen on sentään vielä mun ”omistuksessa”, mutta lapsenlapsen käytössä :)
  Vaan eipä sitä materiaan auta liikaa kiintyä, vai mitä, on sitä elämässä tärkeämpiäkin asioita :)

 6. As you know my darling, se THE kaappi on se juttu joka EI never lähde minun kodista tasan tarkkaan minnekkään. Kaikk muut romppeet saa lähteä, THE kaappi on ja pysyy. :))

 7. Oi, no sillä on varmasti tunnearvoa! En luopuisi minäkään jos tuollaisen aarteen omistaisin :)

 8. Teit hyvän ostoksen, voin kertoa :) Ja kiitos Kati, tuo lämmitti kuulla ♥

 9. Mä olen sun kanssa samaa mieltä, että Ikeasta saa todella hyvääkin tavaraa edullisesti. Moni on meidän kanssa eri mieltä ja Ikean tuotteet valitettavasti mielletään usein vähän kertakäyttötavaraksi. On siellä toki sellaistakin, ei voi kieltää.

 10. No tuokin on kyllä harvinaisen totta, materiaan ei kannattaisi koskaan kiintyä. Mutta onhan ne aika ihania sellaiset aarteet joilla on hirmusti tunnearvoa itselle ♥

 11. I know darling ja sinä kaappeinesi pyöritkin aika vahvasti mielessä tätä postausta kirjoittaessani ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s