Dokumentaarinen perhekuvaus

Kotona ei edelleenkään tapahdu pölyttymistä kummempaa. Johtunee osin kevään odottelusta ja inspiksen keräilystä sekä siitä tosiasiasta, ettei ylimääräistä aikaa juurikaan ole. Tammikuussa alkaneet työt pakottivat omaksumaan ihan uudenlaisen rytmin aamuneljän (ja jopa aamukahden!) herätyksineen, joten illasta kaatuu sänkyyn melkoisen aikaisin. Siihen ympättynä perus perhe-elämä ruuanlaittoineen ja salilla käymisineen täyttävät kyllä kalenterin melko tehokkaasti. Onneksi on vapaapäivät, jotka kyllä nekin kuluvat tämän toisen työn merkeissä melkein sataprosenttisesti :D Mutta en valita, säännöllinen ja varma palkkatulo on todellista luksusta jota todella osaan arvostaa. Valokuvaus sitten tasapainottaa sitä tasapaksua arkea, silloin kun saa toteuttaa itseään ja tehdä sitä mitä rakastaa vaikkakin sitten sivutoimisesti.

Tässä maistiaisia reilun viikon takaisesta, kun pakkasin liikkuvan studioni autoon ja hurautin toiselle puolelle järveä vauvakuvauksiin. Olen kuvannut perheen jokaisen vauvan ja aina on samalla otettu myös perhekuvia ja sisaruskuvia, niin tälläkin kertaa. Aiemmat kuvaukset on toteutettu studio-olosuhteissa, mutta nyt toteutimme studiokuvien lisäksi dokumentaarisempaa kuvausta asiakkaan kotona. Kuvista tuli kyllä ihan huippuja, lämmin kiitos luottamuksesta ♥

IMG_2474 insta IMG_3154 insta IMG_3273 insta

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Dokumentaarinen perhekuvaus

  1. Ihanat kuvat! Tsemppiä uuteen työhön, jaksamista! Terv Tepa

  2. Kiitos Tepa ♥ Nyt alkaa onneksi jo tasoittumaan rytmit, vapaapäivinä tuntuu ihan luksukselta nukkua edes puoli kuuteen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s