Viikonlopun hutiostokset

IMG_5346

Vapaa viikonloppu, mikä ihana fiilis! Perjantai aloiteltiin alkuillan bodypumpilla ja kylläpä tekikin hyvää pieni kunnon hikoilu. Lauantaiaamun aurinkoon ja pikkupakkaseen heräilin jo ennen kahdeksaa, pikainen aamupala nassuun ja kaupungille pörräämään. Kevättä teki mieleni tuoda vähän kotiin, meille on vihdoinkin avautunut h&m home-myymälä, joten kurvasin myös sinne katsastamaan tarjonnan. Värihimo on herännyt pitkästä aikaa, olen miettinyt jopa seinän värjäämistä(!), mutta päätin testata sitä ensin tyynyjen muodossa. Keltaista olin ajatellut, mutta turkoosin kanssa palasin kotiin. Ja niinhän siinä kävi, että palautukseen menee. En nimittäin ollenkaan muistanut, että meillä on nykyään harmaa sohva eikä tuo väri vaan yksinkertaisesti istunut meille vaikka aivan tosi kauniit ovatkin. Ensi viikolla ajattelin käydä Ikeassa katsastamassa uutuudet, jospa sieltä löytyisi jotain sopivaa :)

Kivaa lauantai-iltaa!

IMG_5335

Advertisements

6 vastausta artikkeliin “Viikonlopun hutiostokset

  1. No niin kauniit ovat, mutta se keltainen sopii niin ihanasti harmaaseen, minä tänään sovittelin keltaisia ja lime värisiä ja keltaiset laitan, mutta pitää vielä silitää! Omasta isosta tyynynpäälliskokoelmasta löytyivät! Terv Tepa

    1. Keltainen ja harmaa on kyllä nappipari, tosin vaaleanpunainenkin natsaa ihanasti.. Mulla ei valitettavasti ole tuollaista kokoelmaa, laitan melkein suoraan kiertoon jos jotain jää ylimääräiseksi :)

  2. Ihanat nuokin kyllä ovat! Ikeassa kävin pari viikkoa sitten, mutten löytänyt sopivia.
    Ellokselta sitten netti soppailin muutamat keväiset.
    Kivaa iltaa sulle Katja ! <3

    1. En mäkään kovin suuria odotuksia lataa sille Ikealle, mutta jos kävisi tuuri :)

Kommentointi on suljettu.