Hemaisevan seksikäs pörröpää

newhairstorelahti

Tai niinhän mä luulin.. Olin tuon otsikon kirjoittanut luonnoksiin jo valmiiksi, sillä varasin itselleni viikko sitten ajan värjäykseen ja permanenttiin synttäreideni kunniaksi. Kartoitin netistä Lahden kampaamoiden hinnastoja ja vapaita aikoja ja päädyin varaamaan itselleni ajan Lahden New Hairstoreen, sillä siellä oli omaan aikatauluuni sopivimmat vapaat ajat. Hinta oli samaa luokkaa kuin suuressa osassa kampaamoja, ehkä muutaman kympin halvempi.

Perjantaiaamuna sitten innokkaana astelin kampaamoon useampien esimerkkikuvien kanssa. Toivomaani väriä ei olisi saatu yhdellä värjäyskerralla joten jätin sen suosiolla pois. Kerroin haluavani pörheän tukan ja pientä kiharaa, mutta en mitään tiukkaa afroa kuitenkaan. Joudun heräämään aamuisin neljän aikaan töihin mitä ajatellen permanetti olisi ihanan helppo, koska se ei vaadi isoa laittoa joka aamu. Ajatuksilleni ja permanentin ideakuville  tuli kampaajalta hyväksyntä joten ei kun hommiin. Aluksi kampaaja kyseli minulta rullien kokoa ja rullaustekniikkaa, mutta annoin hänelle vapaat kädet, sillä enhän minä niistä mitään ymmärrä. Rullauksen jälkeen siirryimme laittamaan itse permanenttiaineet ja tällöin minulla soi ensimmäiset hälytyskellot. Ensinnäkin permanenttiaineet valuivat pitkin suojaessua kastellen myös omat vaatteeni siellä alla ja valuipa ainetta paitanikin sisään rintojeni alle. Kun aine oli ollut päässäni muutaman minuutin, katsoi kampaaja että jokohan kiharaa olisi alkanut muodostumaan. Ihmettelin ääneen että onko tuotteet muuttuneet niin paljon, että kiharat tulee nykyään niin nopeasti. Kuulemma 15 minuuttia on nykyään ihan maksimi permanenttiaineiden pitoon. Ja taas soi kellot, mutta mistäpä minä tiedän vaikka olisikin noin.

No. Hetken päästä aineet pois, muut asiaankuuluvat toimenpiteet työn alle ja kohta päästiinkin jo takaisin kampaajan tuoliin. Peilin edessä huomasin heti että osa hiuksista roikkui aivan suorina, mutta vielä tässäkin vaiheessa ajattelin että ehkä ne kuivuessaan siitä vielä kihartuvat. No eihän ne kihartuneet sillä lopputuloksen näette tässä postauksessa. Ensimmäinen pelastusyritys oli saksia hiuksia lyhyemmiksi, jos kihara (mikä kihara?) sitten jaksaisi nousta paremmin. Eihän sekään toiminut joten lopulta kampaaja kiharsi osaa hiuksista suoristusraudalla, että pääsin edes jonkunlaisen ”kiharan” kanssa ulos. Kassan kautta 140€ köyhempänä ja uuden tukan kanssa kotiin. Ensimmäinen kuva on otettu heti kampaamon ulkopuolella autossa ja loput heti tultuani kotiin.

Kampaajan mukaan ongelma oli se, ettei päällihiukseen ollut muodostunut kiharaa ja hän tarjoutui tekemään niihin uudet kiharat. Luottamus hänen ammattitaitoonsa oli kuitenkin rapissut sen verran, että pyysin ja onneksi myös sain rahat takaisin. Tein asiakaspalautteen Hairstoren fb-sivun kautta johon vastattiin ja luvattiin Lahden myymäläpäällikön olevan vielä yhteydessä. Tuosta on nyt viikko aikaa eikä yhteydenottoa ole kuulunut.

Aluksi olin vain tyytyväinen, että sain rahani takaisin eli en onneksi joutunut maksamaan siitä ilosta että hiukseni pilattiin. Mutta kun selvittelin miten tämän saisi korjattua, niin siitä se ilo katosi. Tämän korjaamisesta nimittäin joutuisinkin maksamaan ihan sievoisen summan ja sitä ei budjetista tällä hetkellä valitettavasti löydy. Tukkani on tällä hetkellä yhtä hamppua eikä niistä vähistäkään kiharoista ole enää jälkeäkään, lähinnä tulee mieleeni Seitsemän veljeksen filmatisoinnista sen yhden vaalean veljeksen hampputukka. Toki se hiustenlaitto-ongelma aikaisina aamuina ratkesi, tätä kun ei voi pitää muuten kuin kiinni. Onneksi pituus riittää siihen juuri ja juuri. Tuttavani sanoin:

”Siis ei kamala!! Eikä se kyllä minusta riitä, että saat rahat takaisin, ei se pelasta sun tukkaa. Ei nyt helvetti voi vetää vaikka metrin fledaa sängelle tyyliin ”oho, se lipsahti” ja palauttaa 25 euroa pieleen menneestä otsatukan tasauksesta, olla pahoillaan, taputtaa olalle ja sanoa että palataan asiaan, kun nyt vähän kasvattelet.”

Uskotteko että muuten hitusen vituttaa?

SEURAA BLOGIA MYÖS FACEBOOKISSA // INSTAGRAMISSA // PINTERESTISSÄ

Permanentti Hairstore Lahti

 

Mainokset

23 vastausta artikkeliin “Hemaisevan seksikäs pörröpää

 1. Voi v…. Mä olisin huutanut niin suoraa huutoa, että siltä tyypiltä ois mennyt kuulo…. Missähän se on kampaajaksi opiskellu, varmaan käynyt jonkun kirjekurssin… Ei auta kun pitää hiukset nyt kiinni, niin näyttää edes vähän siedettävimmiltä ja hoitaa tuhdilla hoitoaineella. Tsemppiä❤

 2. Mä kuule nielin sen verta rankasti itkua siinä vaiheessa että halusin vaan päästä äkkiä ulos. Enkäpä oo muuten ikinä liikkunu niin liukkaasti keskustassa kun tuolloin liikuin. Mä olisin voinut vetää jätesäkin päähäni kun hävetti niin..

 3. Minå osaan tehdä paremman permanentin kotona marketin aineilla vaikken päivääkään ole asiaa opiskellut.

  Kyllä tympäsis ja pahasti. Toivottavasti parturi menee myös itseensä ja myöntää runsaiden korkojen kera virheensä. Kyllä tuommosesta kunnon hyvitykset pitää tulla.

 4. Tympäsee kyllä ja isosti! Kampaaja kommentoi lähtiessäni kuvaa, että tuo kuvan hius on ulkolaista mikä on erilaista kuin suomalainen hius ja että kuvan kiharat on selvästi tehty raudalla. No miks hitossa hän ei sanonut sitä ennen kuin pilasi hiukseni? Mulla oli nimittäin esimerkkikuvat mukana pelkälle hiustenleikkuullekin jos esimerkkikuvien kaltainen permis ei olisi onnistunut. Hän kuitenkin antoi alussa vihreää valoa ja tiedän tuollaisen tukan kyllä saavan tehtyä tähän minunkin tukkaani, sillä mulla on ollut tuollainen 90-luvun lopussa ja kerran 2010-luvullakin.

 5. Täytyy kyllä sanoa, ettei hyvältä näytä….todellakaan. Minulle tapahtui samanlainen juttu noin 30 vuotta sitten. Kampaaja suositteli, että permanentilla tulis ryhtiä hiuksiin ja kohottais juurista. Lankesin elämäni ainoaan permikseen, siitä tuli juuri tuollainen. Lisäksi, kun yritti kammata,niin hiukset vaan venyivät. Koskaan en mennyt samalle kampaajalle, enkä ole permiksiin langennut sen jälkeenkään. Kiharoista ei ollut tietoakaan. Eli en ole uskaltanut ajatella sen jälkeen kiharoita, vaikka mieli on tehnyt joskus! Olen todella surullinen sinun puolestasi, kun tiedän kuinka paljon tuo ottaa päähän :( Voimia Katja! Terv Tepa

 6. No huh huh. Kyllä minullakin on permis ollut…mutta ei tuollainen… Ymmärrän täysin tunteesi. Tuosta on ammattitaito kaukana!

 7. Todellakin uskon, että veetutus on ihan huipussaan. Saisivat kyllä kustantaa korjaushoidon, tosin jossain muualla kuin samassa paikassa.

  Mitäpä tähän voi sanoa muuta kuin tsemppiä ja rutkasti 😳

 8. Vitutus on aika lievä ilmaisu, sanoisin, ei pahemmin olisi voinut pieleen mennä. Mulle tuli kammo permanenttiin sen jälkeen kun viimeksi otin kiharat. Kävi minullekin onnettomasti. Takatukka ja erityisesti niskasta jäi kihartumatta. Palasin kampaamoon valittamaan ja sain uuden ajan että korjataan ja tehdään kiharat uudestaan. No sehän oli tietysti ihan ok. Tehtiin kiharat uudestaan hiukan kovemmilla aineilla ja mitä tapahtui, multa lähti hiukset! Aine poltti hiukset niin että mulla oli pään takana sentin siili, pidä siinä sitten hiuksia ponnarilla. En mennyt edes valittamaan, äänestin jaloillani ja menetti meidän perheen 6 henkeä asiakkaana se parturi-kampaamo.
  Sen jälkeen en ole uskaltanut ottaa permanenttiä.

 9. Voi kurjuus, en voi edes kuvitella miten kamalalta sinusta tuntuu! :( Joku aika sitten juttelin oman kampaajani kanssa, että esim. täällä pääkaupunkiseudulla permanentteja tehdään todella vähän ja näyttää siltä, että sinun kohdalle osunut kampaaja ei tiennyt mitä teki. Olisi ollut reilua sanoa sinulle, että ei ole tuttu homma.. Mietin, että auttaisikohan Olaplex-käsittely hiuksiin korjaamaan niiden hallittavuutta siihen saakka kun permanentti laimenee? Kovasti tsemppiä täältä!

 10. Ihan jäätävää! Vielä pahentavat mokaa ihan kunnolla kun ei hoida yhteydenottoa eikä korvausta kunnolla!

 11. No ei näytä niin.. Mulla taas on kaksi kertaa aiemmin ollut tuollainen pörheä permis, joten tiedän sellaisen kyllä tähän kuontalooni saavan. Mutta siihen sitten tarvitaan sitä ammattitaitoa jota hänellä ei ilmeisesti tainnut olla. Valitettavasti :(

 12. No näin. Lopettaisivat äkkiä permisten tarjoamisen kokonaan, jos ammattitaitoa siihen ei kerran löydy :/

 13. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan ;) Ja olen kanssasi täysin samaa mieltä tuosta korjaushoidosta.

 14. Voi ei! Tuo on pahinta mitä voi käydä! Ja sitä kyllä pelkään itsekin, mulla on ihan alhaalla niskassa osa hiuksista jo siilillä eli mitä käy jos otan tähän suoraan uudet aineet? En uskalla edes ajatella..

 15. Ei varmaan hirveästi nykyään tehdäkään, mutta ammattilaisella pitää olla selkärankaa myöntää jos ei sellaista osaa tehdä. Eikä sitä pitäisi kampaamon tarjota lainkaan jos ammattitaitoa kyseiseen peruspalveluun ei löydy.

  Permanentti itsessään on jo laimentunut laineille jos siinä kunnon kiharaa koskaan olikaan. Ja sillä se on niin järkyttävä onkin, entisen työkaverini sanoin oikein kunnon pulsufestarilook. Ole tällaisen pään kanssa sitten asiakaspalvelutyössä :(

 16. Aivan järkyttävää! Saanko jakaa tämän facebookin Äitylit-ryhmään?

 17. Tuohon sais ihanan sutturanutturan tehtyä, sellaisen huolettoman ja kesäisen, muutamalla mummopinnillä kokoaa hiuksia taakse. :) Yritän katsos lohduttaa. :) Mutta kai sulla sentään oli hiuksissa kaksi eri ainetta ennen kuin rullat otettiin päästä pois? Sain lukemalla mielikuvan vain yhdestä aineesta, mikä tarkoittaisi sitä, että sulla on hiussuomut auki nyt.

 18. Paitsi että ei saa :( Hiukset on niin lyhyet, että eivät meinaa pysyä tiukalla ponnarillakaan, joten pinninuttura on sula mahdottomuus. Kyllä se jotain vaahdon tapaista tuntui taputtelevan hiuksiin vaikutusajan jälkeen. Toivotaan, että ne nyt sentään oli hanskassa.

 19. Onhan tämä julkinen päivitys, joten kyllähän tätä saa jakaa :) Pääketjusta on nyt eilen luvattu uudestaan myymäläpäällikön olevan yhteydessä. Eilen ei kuulunut mitään, mutta ehkä jo tänään? ;)

 20. Voi ei :( Itselleni on käynyt vähän samalla tavalla, mutta tosin kotipermiksellä. Avun tuohon hamppumaisuuteen sain puhtaasta hunajasta, laitoin shamppoopesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin kunnon kerroksen hunajaa (alussa hiukset imi sitä tosi paljon!) sitten kostea pyyhe hiusten ympärille ja saunan lämpöön. Lopuksi vain huuhtelin lämpöisellä vedellä. Menihän siinä aikaan useampi viikko, mutta auttoi kyllä! Tsemppiä!

 21. Eiiiii… Varmaan niin paska fiilis! Mulla on ollut kaksi kertaa (eiku kolme) permis ja se on onnistunut ja ollut tosiaan helppo ja nopea aamulla. Väriä ei kukaan kolmesta kampaajasta suostunut laittamaan, sillä tukan piti heidän mukaan olla mahdollisimman käsittelemätön, että permis onnistuu. Lisäksi aine vaikutti varmaan 30 minuuttia. Voi jestas sentään, jatkat vaan valittamista niin kauan, että suostuvat laittamaan kuntoon. Plus osta nyt ainakin kunnon kampaajalta superkosteuttavat pesuaineet, niillä mä pesin permisajat aina, perusshampoot tekivät hiuksista heti hamput. Tsemppiä!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s