Leivinuuni

Meidän keittiössä on leivinuuni ja vaikka sitä käytetään suht harvoin, en siitä enää luopuisi. Talviaamuina vanha talo saattaa olla oikeasti tosi kylmä ja leivinuuni on ainoa, jolla saa nopeasti torppaan lämpöä. Pitkien sähkökatkojen aikaan myös ruuanlaitto on pelastettu sen ansiosta. Meidän Siro ei ole varaava, joten sitä ei käytetä säännöllisesti ja siksi pystyin vähän somistamaan sitä :)

Muuttaessamme tämä oli alkuperäinen tummanruskea joka maalautettiin valkoiseksi. Maalina käytettiin sävyttämätöntä Miranolia ja maalaus tehtiin pienellä vaahtomuovitelalla eli ohuita kerroksia tuli todella monta. Mutta sanoisin, että ehdottomasti oli kaiken sen vaivan arvoinen ja voin lämpimästi suositella myös muille. Maali on pysynyt pinnassa erinomaisesti ilman kellastumisia.

Mutta niin siihen somistukseen. Keksinpä tunkea nuo hellan uuniosat täyteen halkoja ja sujautinpa halkojen väliin pienen valosarjankin saatuani inspiraation täältä *klik. Tuli ihanan kodikas fiilis tuosta tiilen, valkoisen ja puun yhdistelmästä ♥ Lämmityskauden alkaessa tästä somistuksesta joutuu valitettavasti luopumaan, mutta onneksi syksy ei ole vielä ihan niin pitkällä :)

Leppoisaa lauantaita!

IMG_4021 IMG_4023 IMG_4014

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Advertisements

4 vastausta artikkeliin “Leivinuuni

  1. Kodikkuutta syksyn odotukseen ja mukavaa lauantaita :) Tepa

Kommentointi on suljettu.