Havukranssi

Taas otettiin askel lähemmäs joulua, kun ripustin ulko-oveen Tallinnasta tuodun havukranssin. Tämä kranssi vei sydämen kyllä aivan heti, sillä se on aivan ihanan pehmoista ja tiivistä havua, ja jos joku harmittaa niin se, etten ostanut näitä useampia. Hintaa kun oli vain viisi euroa, Suomesta ei sillä rahalla saa yhtään mitään. Otin askeleen myös lähemmäs menneisyyttä kietoessani kranssiin pellavaisen ripustusrusetin, ehkä vähän liian romanttista meille sisälle, mutta rintamamiestalon lasikuistin ulko-ovessa toimii erinomaisesti. Kaveriksi pistin lyhdyn portaille valoa tuomaan.

Ehdinpä miettiä jo sitäkin mikä onni on asua maalla. Oviin ja pihalle kun voi ripustella tällaisiakin ilman pelkoa, että joku ne sieltä varastaisi. Tai niin, mistä sitä koskaan tietää kuka tännekin eksyy, mutta mahdollisuudet on ainakin paljon pienemmät kuin taajama-alueella :)

Ulkona näyttää tällä hetkellä aivan ihanan talviselta. Lunta on maassa ja pakkanen on kuorruttanut ikkunat huurrekukilla. Kunpa maisema säilyisikin tällaisena jouluun asti

Lumista keskiviikkoa ystävät!

havukranssilasikuisti-huurre-ikkunassa lasikuistin-kahva-ja-lyhty

 

 

 

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Havukranssi

  1. Kaunis kranssi onkin! Täälläkin hieman valkoisempaa maassa…siis aavistus ja aurinko näyttäytyi myös tänään. Huono puoli oli se, että syys-lokakuussa pesemäni ikkunat, näyttivät siltä, kuin ei olisi koskaan pesty :D Terv Tepa

  2. Toivotaan, että teillekin tulee pian kunnon talvi :) Täällä ei enää sitä kymmentä senttiä sentään ole lunta, mutta ihan kunnolla kuitenkin.

  3. Kiitos Miru ♥ Mäkin tykkään tosi paljon. Sisko kans, hänellekin lähti oma kranssi mukaan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s