Uuden vuoden kynnyksellä

Joulu tuli ja meni, toivottavasti teillä kaikilla oli ihana joulu Meidän joulu oli erittäin rentouttava, lähisukuni tuli tänne meille aatoksi ja jopa joulupukki kävi jakamassa lahjat monen monen vuoden tauon jälkeen. Kaikkein ihaninta oli huomata se, että joulu tuli vaikka en ollutkaan tehnyt kattausharjoitusta saati edes suunnitellut koko kattausta, en kuvannut kuusta ja lahjojen paketoimisoperaatiota. Kaikki aiempiin vuosiin kuulunut suorittaminen  jäi pois ja se ehkä olikin just se, mikä teki joulusta niin  rennon. Blogiin ei tietysti sitten matskua riittänyt, mutta olkoon se täydellisen joulun hinta.

Nyt suunnataan kuitenkin katseet jo uuteen vuoteen 2017. Kuluva vuosi 2016 meni jokseenkin sumussa. Kaksi työtä, pitkä työmatka ja yksi erittäin paljon aikaa vievä harrastus olivat aika haastava yhdistelmä. Tätä vuotta ajatellen olenkin tehnyt muutamia päätöksiä mahdollistaakseni tämän kombon paremmin. Vuosi 2017 aloitetaan autokoululla, kun täysi-ikäiseksi tuleva esikoinen astuu äidin autokoulun oppilaaksi. Kevättalvesta taas humputellaan, kun lupauduin lähtemään valvojaksi vanhojenristeilylle (ay madre mia…) ja jossain vaiheessa alkuvuotta meille tulee hetkeksi asumaan norjalainen vaihto-oppilaskin. Omassa elämässä panostetaan jälleen omaan hyvään oloon ja paneudutaan taas syömiseen ja treenaamiseen vähän enemmän. Jouluna kerätyt pari kiloakin odottelevat sulattamista ;) Vakaa aikomukseni on myös herätellä tätä blogia talviuniltaan hereille, osaltaan helpottaa sekin kun päivät alkaa pitenemään ja kotona on toivottavasti taas valoisan aikaan :)

Ikimuistoista vuotta 2017 teille kaikille!

img_1825-hello-new-year

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Uuden vuoden kynnyksellä

  1. Kiva kuulla, että ehdit tännekin useammin! Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2017! Terveisin Tepa

  2. Hyvää uutta vuotta Katja! Toivotaan että vuosi 2017 on meille kaikille hyvä ♥

    Olis tosi kiva kuulla kuntorempasta lisää. Itsekkin pitäisi saada niskaote huonoista elämäntavoista ja tärkeimpänä saada ruokavalio kuntoon. Eli ruoka ja liikunta aiheisia postauksia odotellen :)

  3. Yritän ainakin kovasti, mutta vannomatta ehkä silti paras. Tästä harrastuksesta en suostu ottamaan stressiä :)

  4. Kiitos Liisa, näin tosiaan toivomme ♥
    Kiva kuulla, että nuokin aiheet jaksavat kiinnostaa. Luulenpa, että juuri nuo aiheet tulevat olemaan blogissa hyvinkin näkyvässä roolissa tänä vuonna :)

  5. Ihanaa jos ehdit postailemaan taas enemmän! Kuviasi ja elämänmakuisia juttujasi onkin ollut ikävä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s