Think pink

Aloin kaipaamaan väriä omaankin kotiin, kun kävin kuvaamassa erään upean rivitaloasunnon jossa värejä oli käytetty rohkeasti valkoisen rinnalla. Ja kuinka ollakaan, vaaleanpunainen on kuin varkain hiipinyt Metsäpirttiin. Ensin se tuli sohvatyynyihin, sen jälkeen tauluihin ja viimeisimpänä kännykän kuoreen. Vielä pähkin vaihdanko verhojen sävyä valkoisesta johonkin rohkeampaan vai onko harmaan laastiseinän aika mennä tapetin tieltä muistojen lokeroihin. Kunpa vain lattia olisi valkoinen, olisi tämäkin pähkintä piirun verran helpompaa..

Väreistä vielä mieleen. Sanovat että sininen on palaamassa taas muotiin. Minä sanon, että onneksi en koskaan kulje muotivirtausten mukana. Muistissa on liian hyvin se aika kun sohva oli syvän sininen, matto oranssi keltaisilla ja punaisilla kuvioilla sekä seinä keltaisen ja oranssin sävyillä maalattu muovipussitelaa apuna käyttäen. Olihan se olevinaan hyvännäköinen silloin, mutta ei kiitos enää.  Vaaleanpunainen on sopivan rohkeaa minulle nyt.

Pirtsakkaa uutta viikkoa!

think-pink-koll-3 think-pink-koll-4

Tallenna

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Think pink

  1. Huomenta! Hempeitä kevään värejä, kyllä ne piristää! Tyynyillä ja kukilla saa piristäviä muutoksia aikaan ja on edullisempaa, kuin seinien värien vaihtaminen :) Terv Tepa

  2. Mulla oli useana vuotena keväisin aina vaaleanpunainen kausi, joten enää se ei iske, vaikka aivan suloiselta näyttääkin. Sinisen kauden olen minäkin elänyt, mutta jotenkin mieli vain alkaa suunnata sinisiin ja jopa vihreisiin sävyihin, joka on aina ollut ehdoton nou nou minulle. Mutta sinisen sävyt on tällä hetkellä niin erilaiset kuin silloin parisenkymmentä vuotta sitten. Ehkä sinäkin siihen totut… Ja onhan se toisaalta kiva, ettei kaikilla ole samanväristä kotia samaan aikaan.

  3. No näinhän se on ja tähän ratkaisuun päädyin lopulta itsekin; vaihdetaan verhojen sävyä ja jätetään seinä ennalleen. Siitä kun kuitenkin hirmusti tykkään :)

  4. Meillä täisi olla vaaleanpunaista joskus vajaat kymmenen vuotta sitten kun minipirkon huone oli vaaleanpunaisen ja vaaleanvihreän sekoitus, oikein hempukka ♥ Nyt on kulunut näköjään tarpeeksi kauan, että vaaleanpunainen voi tehdä paluun, hyvin pienessä määrin toki :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s