Asuntokuvausta

Vuosi 2017 toi uusia tuulia työrintamalle, kun otin asuntokuvaukset* valikoimaan mukaan. Asuntoa myydessä mikään ei ole tärkeämpää kuin hyvät ja valoisat kuvat, joten lämpimästi suosittelen panostamaan asunnon myyntikuviin, välittäjän ottamat kuvat kun eivät ole se ainoa vaihtoehto. Moni välittäjä onkin nykyään kuvaukseen panostanut, mutta pimeistä kännykkäkuvista on monesti menty sinne toiseen ääripäähään. Laajalla objektiivilla saa toki koko huoneen kätevästi kuvaan, mutta kuva vääristyy näyttäen pienetkin huoneet valtavan kokoisina.

Tämän postauksen kuvat on otettu kauniissa ja valoisassa rivitaloasunnossa* josta sain kunnon värikärpäsen pureman. Onnea myyntiin!

rivitalo-pihakeittio-6keittio-5 keittio-2eteinen-8rivitalo-mh-1makuuhuone-3-1 makuuhuone-3-3rivitalo-mh-2

Tallenna

Tallenna

Advertisements

5 vastausta artikkeliin “Asuntokuvausta

  1. Kyllä on tarkat ja valoisat kuvat!ihana pipin tapetti lastenhuoneessa!

    1. Mä ihastuin tuohon tapettiin myös! Heti alkoi kummasti raksuttaa mihin sitä saisi laitettua, ei vaan taida meillä istua oikein minnekään :/

  2. Mielestäni on ihanaa, että ihmiset ovat ottaneet asuntokuvaukset ”omakseen”. Kyllä se hyvä kuva myy niin paljon paremmin! Toki kaikkea ei voi kuvilla pelastaa, siihen tarvitaan jo asukkaidenkin panostusta, että asunto on kuvattavassa kunnossa. Meillä täällä pienellä paikkakunnalla ollaan pikku hiljaa herätty tähän ja on se vaan joka kerta ihana päästä koteja kuvaamaan :)

Kommentointi on suljettu.