Kevät ja kärpäset

Maaliskuu. Kuinka osuvaa, että ensimmäinen kevätkuukausi toi tullessaan makuuhuoneen ikkunoissa surisevat kärpäset ja ihanasti lämmittävän auringon. Autotiet ovat sulat ja kuiva asfaltti houkuttaisi kovasti kaivamaan jo kevyemmät takit ja tennarit esiin, mutta tämä hiihtoloman loppuun iskenyt jäätävä lenssu pakottaa kyllä pysymään tiukasti topattuna päästä varpaisiin.

Loman aikana käväisimme perheen teinien kanssa Hyvinkäällä NewYorkerissa hassaamassa joululahja-lahjakortit, kauppa jota me kaikki niin kovasti toivoisimme myös tänne Lahteen. Matkaan tarttui niin kevättakkia kuin tennariakin, mutta vielä tosiaan pitää hetki malttaa mieli. Itse meinasin vielä kipaista ruusukultaiset tennarit, ehkä jo ensi viikon Tukholman reissulle matkaan mukaan :)

Uuden viikon myötä Metsäpirtissä palataan arkeen niin töiden kuin koulujenkin myötä. Hiihtolomaansa aloitteleville toivottelen oikein ihanaa lomaa!

sneakers-kevatkengat-tennaritsneakers-newyorker-kevatkengatsneakers-newyorker-tennarit-kevatkengat sneakers-newyorker-kevatkengat-tennarit

Tallenna

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Kevät ja kärpäset

  1. Onpa kivat kengät! Ruusukultaisia kenkiä on näkynyt tosi paljon tänä keväänä. Hm:stä hankin itsellekin :)

    1. Eikö olekin?
      Mä katsoin kans henkkamaukan lasten puolelta aivan ihania tennareita ruusukultaisilla yksityiskohdilla, mutta oma koko oli jo mennyt :( Onneksi vastaavia on tarjolla vähän joka ketjulla tänä keväänä :)

Kommentointi on suljettu.