Keittiön säilytys

Löysin koneelta vanhan, ajatuksia herättävän kuvan keittiöstäni *klik*. Siinä keittiön tasot ovat todella täynnä tavaraa, tällä hetkellä ajateltuna aivan ahdistavan täynnä. Ja tässä se onkin aika iso dilemma sillä pidän näitä pieniä tavaroita erittäin kodikkaina. Mutta tiedättekö, välillä sellainen kunnon raivausoperaatio tekee hyvää niin kodille kuin omalle päänupillekin. Ainakin itsestä tuntuu, että kaappeja siivotessa laittaa samalla alitajuisesti myös omaa päätään ja ajatuksia järjestykseen ja sitä olen viime aikoina tarvinnut. Jonkinlaista uutta alkua niin kodin kuin oman itsen ja ajatusmaailmankin suhteen. Koko elämän suhteen. En tiedä onko se tämä tulossa oleva kevät joka tämän saa aikaan vai lähestyvä vanheneminen taas vuodella eteenpäin.

Mutta keittiön sain joka tapauksessa laitettua kuosiin. Olen töissä ihastellut jo jonkin aikaa näitä Smart Storen kannellisia laatikoita* ja vihdoinkin sain sellaiset myös omaan keittiöön. Tai käyväthän nämä mihin tahansa muuhunkin kodin tilaan, meillä ne pääsivät keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen.

Nyt me lähdetään viikonlopun viettoon. Ensi viikolla mulla onkin jännittäviä uutisia teille kerrottavana joten palataan silloin!

Ihanaa viikonloppua kaikille, toivottavasti aurinko näyttäytyy meille taas :)

 *tuotteet saatu smartstore-compact-4pack

Tallenna

Tallenna

Tallenna

4 vastausta artikkeliin “Keittiön säilytys

  1. Kaunista kuten kuvasi aina. Aurinkoista viikonloppua!

  2. Kiitos Miia ♥ Ei siitä viikonlopusta sitten lopulta kovin aurinkoinen tullut, lumisateeseen ollaan herätty molempina aamuina, mutta kevät etenee siitä huolimatta :)

  3. Very good article. I will be going through a few of these
    issues as well..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s