Takaisin arkeen

Vaikka reissussa on kiva olla niin kotiin on kyllä aina kiva palata. Kävin lasten kanssa muutaman päivän reissulla Tukholmassa ja sellainen kutka jäi, että kesällä tuonne täytyy vielä palata. Vanhassa kaupungissa ajan kanssa vaeltelua, shoppailua, hyvää ruokaa ja juomaa.. Wifi pelasi sen verran huonosti, että tuli vietettyä parin päivän pakollinen some- ja nettitauko mikä teki oikeastaan tosi hyvää. Kuvia kuitenkin räpsittiin lukuisia sekä kameralla että kännykällä, joten tässä muutamia paloja matkan varrelta :)

Mukavaa maaliskuuta ja uutta viikkoa!

15 vastausta artikkeliin “Takaisin arkeen

  1. Ihanalta näyttää, itsekin haaveillut Tukholman reissusta. Siellä on kuulemma ihania putiikkeja😃

  2. Niin oli täälläkin, viimeksi hieman Estonian jälkeen olin minä käynyt. Jo oli aikakin siis mennä :)

  3. Siellä on ♥ Suosittelen ehdottomasti varaamaan hotellin tai hostellin ainakin yhdeksi yöksi. Pelkän risteilyn suoma aika Tukholmassa on niin kovin lyhyt.

  4. Se on lähellä, mutta laivalla ottaa yllättävän kauan. Lentokonetta olisi kiva kokeilla seuraavaksi :)

  5. Meillä oli kyllä mukavaa, kesä-Tukholmaan sitten seuraavaksi :)

  6. Mikä kauppa toi on, missä on noita ihania termospulloja ym.? Onko sama kuin tuossa laastarikuvassa? :) Nimimerkillä: ”Kohta pikavisiitti Tukholmaan”.

  7. On sama kauppa joo, mut vitsit kun en muista yhtään sen nimeä! Joku vähän venäläiseen taittava se mun mielestä oli, ei mitään periruotsalainen nimi. Aivan ihanaa lasten tavaraa täynnä! Suht lähellä vanhan kaupungin metroasemaa.

Jätä kommentti